Piept de curcan pane - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Piept de curcan pane

Piept de curcan pane

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 piept de curcan dezosat si curatat de piele, lapte, 2 catei de usturoi, sare, faina, 2 oua, pesmet pentru pane, ulei.

Mod de preparare: Se taie carnea perpendicular pe fibra, in felii de grosimea unui deget si se cresteaza sau se bate.
Se lasa o noapte la inmuiat, in lapte amestecat cu usturoi si sare.
A doua zi se scot feliile si se zvanta cu un servetel de hartie, se dau prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei incins, pe ambele fete, pana se rumenesc.
Se serveste cu salata de rosii.

7.282 vizualizări
912 tipăriri
9 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
7. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
8. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Supă de curcan ca în Ardeal (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Creier pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată thailandeză cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Calamar pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
18. Piept de pui cu oregano (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Piept de gâscă împănat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Piept de gâscă tocat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Piept de gâscă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
24. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Aspic de curcan cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Piept de pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ficat pane cu sote de mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri)
30. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.