Pasteta de viţel - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne tocată » Pasteta de viţel

Pasteta de viţel

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Aluat: 300 g faina, 150 g margarina, un ou, o lingura de otet, sare.
Umplutura: 500 g carne tocata, o ceapa, 3 linguri bulion, un ou, o lingurita verdeata, citeva ciuperci, o lingura de pesmet.

Mod de preparare: Se face un aluat din faina, grasime, otet si sare. Se intinde o foaie cu care se imbraca fundul si marginile unei tavi de tort. Carnea tocata se amesteca cu ceapa rasa, bulionul, oul crud, verdeata, ciupercile feliate, prajite in prealabil, pesmetul. Se intinde peste foaia din tava. Deasupra se formeaza un grilaj din restul de aluat. Se coace la foc potrivit 45-50 min.

2.626 vizualizări
790 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de creier de viţel (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Stufat de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Supă de viţel cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pasteta de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Vitello tonnato (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Sos cu muşchi de viţel (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
23. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Şniţel de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
25. Plăcintă cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
27. Şniţel vienez de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
29. Cotlete de viţel cu cârnaţi şi cartofi în vin (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură cu rasol şi picior de viţel (Mâncăruri > Fripturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.