Pateuri cu carne de viţel - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Pateuri cu carne de viţel

Pateuri cu carne de viţel

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg carne de vitel, 2 cepe, sare, piper, ou.
Aluat frantuzesc: 300 g faina, 200 g unt, 3 galbenusuri, 3 linguri vin alb, 1 1/2 lingura otet sau zeama de lamiie, 3 linguri smintina.

Mod de preparare: Din aluatul frantuzesc se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, se taie rotunduri cu un pahar de vin si se suprapun cite doua astfel: primul se unge pe margine cu albus sau apa, la mijloc se asaza cite o nuca din carne preparata. Deasupra se asaza al doilea rotund, apasindu-se putin pe margine ca sa lipeasca intre ele. Se ung cu ou si se dau la foc iute. Se servesc fierbinti. Umplutura se prepara astfel: se inabusa ceapa taiata felii odata cu carnea de vitel taiata bucati. Se adauga cite putina apa, pe masura ce scade. Se trece prin masina, dupa ce a fost foarte bine patrunsa carnea, se amesteca apoi cu ou sare si piper.

4.265 vizualizări
876 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.