Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre |
Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre |
Ingrediente: 250 fasole boabe,1/2 kg carne ,o ceapa (100 g), 50-100 ml untdelemn, un ardei gras,1/4 l suc de rosii, o foaie de dafin,piper sau ienibahar, marar, tarhon, cimbru,boia de ardei, sare.
24.973 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre) 3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 4. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte) 6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 7. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 8. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 9. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 12. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 15. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 16. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 17. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 18. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 19. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 20. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 21. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 22. Supă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 23. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 24. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 25. Supă de mazăre boabe cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 26. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume) 27. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 29. Fasole verde cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne) |