Ochiuri pe roşii cu smântână - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ochiuri pe roşii cu smântână

Ochiuri pe roşii cu smântână

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 ouă, 4 roşii, 1/2 pahar smântână, 1 lingură unt.

Mod de preparare: Se pune smântâna să clocotească şi se pun feliile de roşii tăiate rotund, se mai lasă puţin şi peste fiecare felie se sparge câte un ou. Se lasă până ce se întăreşte albuşul de ou.

Se servesc fierbinţi cu sosul deasupra.

2.734 vizualizări
803 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
8. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
19. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
21. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.