Omletă cu ficăţei de pasăre - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Omletă cu ficăţei de pasăre

Omletă cu ficăţei de pasăre

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2-3 ficăţei de gaină sau 1 ficat de curcan, ouă, unt, sare, făină.

Mod de preparare: Se taie in felii un ficat de curcan sau 2-3 ficatei de gaina, se prajesc in unt, se pune sare si un praf de faina. Se face o omleta obisnuita, cand e gata se toarna deasupra mancarica de ficati, se impatureste in trei si se serveste.

2.724 vizualizări
820 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
15. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de pasăre cu paste făinoase (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.