Ouă umplute cu ficat - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute cu ficat

Ouă umplute cu ficat

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 10 oua, 200 g ficat, 200 g unt, sare, piper, nucsoara, garnituri.

Mod de preparare: Se fierb ouale tari si se pregatesc pentru umplut. Se prajeste inabusit ficatul fara sa se usuce si se trece prin sita sau se farimiteaza cu furculita. Se taie in doua in lungime si se separa albusul de galbenus. Se freaca ficatul farimitat cu untul si cu galbenusurile pina ce devine spuma. Se adauga sare, piper, nucsoara si o picatura de vin. Se umplu ouale si se garnisesc cu rosii, jumatati de masline, gogosari, firisoare de patrunjel, ridichi de luna taiate fin, etc.

2.280 vizualizări
673 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
8. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
23. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
30. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.