Aperitiv cu şuncă sau parizer - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Aperitiv cu şuncă sau parizer

Aperitiv cu şuncă sau parizer

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 albus, o lingurita faina, 10 g margarina, sifon, 150 g sunca slaba sau parizer.

Mod de preparare: Sunca sau parizerul, taiate in bucatele marunte, se amesteca cu faina desfacuta in 1-2 linguri de sifon si un albus bine batut. Se fac clatite mai groase decit cele obisnuite care se coc intr-o tigaie bine incinsa, unsa cu margarina. Se mai poate adauga in compozitie patrunjel sau marar marunt tocate.
Inainte de a fi servite, clatitele pot fi stropite cu suc de rosii.

9.431 vizualizări
1.126 tipăriri
7 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
7. Rulouri cu şuncă şi creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
15. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Broccoli cu şuncă şi maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Salată cu mortadella (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Salată de conopidă cu şuncă presată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
28. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.