Budincă de tăiţei cu carne - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Budincă de tăiţei cu carne

Budincă de tăiţei cu carne

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 75 g taitei fara ou, 100 g carne de pasare, 1 ou, sare, 15 g unt.

Mod de preparare: Se fierb taiteii (fara ou) in apa cu sare, 10-15 minute, apoi se strecoara, se clatesc cu apa clada si se lasa sa se scurga bine pe o strecuratoare. Se amesteca apoi cu carnea tocata si cu untul si se pun intr-un castron la cuptor, in apa calda. Se fierb astfel, pina cind incep sa se rumeneasca deasupra.
Se serveste calda.

2.985 vizualizări
917 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de mere cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Supă de zarzavat cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
30. Carne cu busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.