Cotlet umplut cu morcovi - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Cotlet umplut cu morcovi

Cotlet umplut cu morcovi

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cotlet scurt dezosat, 3-4 morcovi, 50 g unt, sare, piper boabe, 3-4 boabe de ienupar, 1 foaie de dafin.

Mod de preparare: Se strapunge cotletul cu un cutit ascutit prin mijloc si se umple cu morcovi de grosime asemanatoare. Carnea se freaca cu sare si piper si se frige in unt pe toate partile. Se adauga restul de morcovi taiati rondele si condimentele si se inabusa cu putina apa. La urma, se da la cuptor pana se rumeneste, se taie felii si se toarna deasupra sosul trecut prin sita.

3.002 vizualizări
773 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Supă pasată de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de morcovi cu napi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de portocale şi morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Supă cremă de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă ardelenească de morcovi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
18. Salată de morcovi şi varză murată (Salate > Salate de legume)
19. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
20. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
21. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
22. Salată de morcovi şi praz (Salate > Salate de legume)
23. Cotlete de miel cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
24. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Mere umplute cu nuci (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Portocale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Pepene galben umplut (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
28. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Clătite umplute cu cârnaţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.