Piftie bănaţeană - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Piftie bănaţeană

Piftie bănaţeană

Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 telina, 1 radacina patrunjel, 200 g mazare (din conserva sau de la congelator), 5 oua, 3 plicuri gelatina, 2 linguri boabe de mustar, sare.

Mod de preparare: Tai bucati carnea, cureti morcovii, telina si radacina de patrunjel si le pui pe toate la fiert in apa cu sare si boabele de mustar. Separat, fierbi ouale. Cand e gata carnea, strecori zeama si dizolvi in ea toata gelatina. Tai apoi carnea bucatele, morcovii, telina, ouale si patrunjelul felii si scurgi bine mazarea. Asezi carnea, legumele si ouale pe farfurii, torni zeama si dai piftia la rece.
Daca vrei ca piftia sa aiba o forma deosebita, pune-o la rece intr-o forma de tarta (de marime mijlocie).

5.521 vizualizări
920 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Piftie de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Piftie de crap (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Piftie de crap (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Piftie de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Piftie de porc (răcitură) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Piftie de gâscă sau curcan (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.