Plăcinţele din mălai - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Preparate din mălai » Plăcinţele din mălai

Plăcinţele din mălai

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1/2 l iaurt sau lapte batut, un ou, 20 g drojdie sau o lingurita rasa de bicarbonat, sare, marar dupa gust si malai cat este necesar pentru a obtine o coca mai subtire.

Mod de preparare: Se amesteca oul cu iaurtul si mararul, se adauga bicarbonatul, sarea si apoi malaiul. Compozitia se lasa o jumatate de ora la caldura. Apoi se ia din compozitie cu o lingura mai mare si se toarna intr-o tigaie cu ulei bine incins. Cand se toarna in tigaie, se aranjeaza placintelele intr-o forma usor alungita. Se servesc calde, cu smantana.

6.631 vizualizări
1.092 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
18. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
26. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Desert din pepene cu iaurt (Dulciuri > Salate de fructe)
30. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.