Sos de căpşuni cu găluşte de albuş - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Creme » Sos de căpşuni cu găluşte de albuş

Sos de căpşuni cu găluşte de albuş

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g capsuni, 5 albusuri, 150 g zahar tos, 150 g zahar cristal, zeama de la o lamaie, un fir de menta.

Mod de preparare: Bateti albusurile spuma intr-un castron si turnati in ploaie zaharul tos pana ce se intaresc. Puneti pe foc o oala cu apa si, cand clocoteste, faceti - cu doua linguri - galusti de albus si lasati-le sa fiarba patru minute, intorcandu-le la jumatatea timpului de fiert. Lasati-le sa se scurga pe hartie absorbanta. Bagati capsunile sub un jet de apa rece, scurgeti-le, indepartati coditele si mixati fructele cu zeama de lamaie si zaharul cristal. Varsati sosul de capsuni intr-un castron si puneti-l la rece. Inainte de a-l servi, asezati peste sos galustile de albus si garnisiti-le cu frunzulite de menta.

2.109 vizualizări
651 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
7. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
12. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de gulii cu găluşte de făină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de legume cu găluşte de post (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de mazăre boabe cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
25. Supă de roşii cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
27. Supă cremă de ţelină cu albuş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cu găluşte verzi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.