Escalop de viţel cu parmezan - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Escalop de viţel cu parmezan

Escalop de viţel cu parmezan

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 700 g muşchi de viţel, 150 g parmezan, 100 g unt, 2 linguri pesmet, 2 fire rozmarin (sau rozmarin măcinat), 150 ml supă de legume (din cub), 100 ml vin alb, sare, piper.

Mod de preparare: Se curăţă carnea de tendoane şi de pieliţe, se spală, se lasă să se scurgă şi se şterge cu un şervet de bucătărie. Se taie carnea în felii de 1 cm grosime, care se bat cu ciocanul de şniţele, şi se presară cu sare şi piper. Se trec feliile de viţel prin făină şi se prăjesc în unt până când se rumenesc bine pe toate părţile. Se adaugă vinul, iar după 2 minute, se toarnă supa. Se presară feliile de carne cu pesmetul amestecat cu parmezan. Se pune în sosul din tigaie rozmarinul, se potriveşte gustul de sare şi piper, se acoperă tigaia cu capac şi se lasă să fiarbă la foc mic circa 30 de minute.
Se servesc feliile de viţel cu sosul din tigaie şi cu o garnitură la alegere.

3.008 vizualizări
744 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de creier de viţel (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Stufat de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Rondele cu parmezan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Supă de viţel cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
24. Vitello tonnato (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Sos cu muşchi de viţel (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
26. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Conopidă cu parmezan (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Sufleu de parmezan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Şniţel de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
30. Escalop de porc cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.