Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Sosuri » Ciorbe » Ciorbă cu carne de oaie |
Ciorbă cu carne de oaie |
Ingrediente: 800 g carne de oaie, 2,5 I apa, 250 g morcovi, 100 g bulion, 200 g ceapa, 300 g cartofi, 150 g ardei gras, 50 g leustean, 1 leg. verdeata, 100 g telina, 5 g sare de Iamaie, (otet), 100 g albitura, 100 ml ulei, 300 g rosii, 150 g varza alba, sare.
16.235 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 4. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 5. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 6. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 7. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 8. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 9. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 11. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 12. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 15. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 16. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 17. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 18. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 19. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 21. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 22. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 23. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 24. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume) 25. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 29. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 30. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |