Sufleu de vişine sau cireşe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Creme » Sufleu de vişine sau cireşe

Sufleu de vişine sau cireşe

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 500 g vişine sau cireşe, 500 g zahăr, 2 linguri apă, 8 albuşuri.

Mod de preparare: Se curata visinele sau ciresele de codite, se spala si se pun la fiert cu apa si zahar. Se dau prin sita. Piureul obtinut se amesteca bine cu 8 albusuri spuma. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia si se da la cuptor in baia de apa.

4.181 vizualizări
895 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Sufleu de creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Sufleu de broccoli (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Prăjitură cu căpşuni sau fragi (Dulciuri > Prăjituri)
22. Tartă cu cireşe (Dulciuri > Prăjituri)
23. Prăjitură cu brânză de vacă şi vişine (Dulciuri > Prăjituri)
24. Tort cu zmeură sau mure (Dulciuri > Torturi)
25. Fileuri de peşte alb cu usturoi şi migdale sau nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Fileuri de cod sau şalău cu alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Prăjitură cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
28. Sufleu cu brânză (Dulciuri > Creme)
29. Sufleu de mămăliguţă (Mâncăruri > Preparate din mălai)
30. Sufleu de mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.