Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Sosuri » Ciorbe » Ciorbă din carne de ovine |
Ciorbă din carne de ovine |
Ingrediente: 1/2 carne de berbec sau de oaie fără grăsime, morcov, pătrunjel, o ceapă de mărime mijlocie, 2 ardei graşi, 250 g roşii, 2 cartofi potriviţi, o felie de varză dulce, borş, zeamă de varză, zeamă sau sare de lămîie, mărar, cimbru, tarhon, piper, sare.
2.102 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză) 4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri) 5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin) 7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii) 8. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte) 9. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 10. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 11. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 12. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 13. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 14. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 15. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 18. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne) 21. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 23. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 24. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi) 25. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 26. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 27. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 28. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 29. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 30. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |