Spanac cu sos de ghimbir - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Spanac cu sos de ghimbir

Spanac cu sos de ghimbir

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 pungă spanac congelat, fiert, 2 cepe tăiate.
Sos: 2 cepe verzi, tăiate mărunt, un căţel de usturoi tocat, 2 linguriţe ulei de susan oriental, 2 linguriţe sos de soia, 2 linguriţe oţet de orez, 1 linguriţă ghimbir tocat, 1 linguriţă miere, 100 g ulei.

Mod de preparare: Se amestecă ingredientele pentru sos cu mixerul, cu excepţia uleiului, care se adaugă treptat. Se lasă 30 de minute la temperatura camerei. Se amestecă spanacul cu ceapa şi se acoperă cu sosul.

2.943 vizualizări
739 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
8. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
11. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
13. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
22. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
24. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.