Spanac cu smântână - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Spanac cu smântână

Spanac cu smântână

Ingrediente: 1 kg spanac, 50 g unt sau margarina, 200 ml smintina, 30 g pesmet, usturoi, ulei, sare.

Mod de preparare: Se spala foarte bine spanacul si se pune la fiert in apa clocotita si sarata. Se lasa sa fiarba 20 de minute, apoi se pune in strecuratoarea din plastic. Intr-o cratita, se infierbinta ulei sau unt, se pun doi catei de usturoi tocat; dupa 1 minut se adauga spanacul si se amesteca folosind o lingura de lemn. Deasupra puneti smintina, apoi pesmetul putin rumenit cu ulei si sare. Se da vasul la cuptor pentru 10 minute. Mod de servire Se serveste spanacul cu smintina drept garnitura la carne rasol, chiftelute sau ochiuri. Daca in loc de pesmet se pune telemea sau cascaval ras, se serveste ca felul intii.

2.038 vizualizări
644 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Ciorbă de spanac cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de lobodă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.