Rulouri de spanac umplute - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Rulouri de spanac umplute

Rulouri de spanac umplute

Ingrediente: 1/2 kg spanac, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1/2 pahar lapte, sare, piper, 1 catel usturoi, cubulete de piine prajite in unt, 1 ou, 2-3 linguri brinza telemea rasa, 1 cescuta lapte.

Mod de preparare: Se aleg frunzele mari. Se prepara un sos alb gros: se incalzeste pe foc untul fara a se ingalbeni, se amesteca cu faina, se stinge cu lapte cald, se potriveste la gust de sare, piper si putin usturoi pisat. Cubuletele de piine alba prajite in unt se amesteca cu spanacul tocat si cu sosul. Frunzele mari se oparesc repede cu apa fierbinte si se scurg. Se pune apoi cite o gramajoara de umplutura pe fiecare frunza, se ruleaza ca o sarma si se asaza aceste rulouri intr-un vas rezistent la foc. Se toarna peste ele brinza rasa, oul batut cu laptele si se dau la cuptor 20 minute.

2.074 vizualizări
667 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
3. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Rulouri cu şuncă şi creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
24. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ciorbă de spanac cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.