Andive cu parizer - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Andive cu parizer

Andive cu parizer

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g andive, 200 g caşcaval, 200 g parizer, 75 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Se curăţă andivele, se spală şi se opăresc în apa clocotindă cu sare. Fiecare andivă se rulează în cîte o felie de parizer şi se aşează într-o tavă tapetată cu unt. Se presară deasupra caşcaval ras, sarea, piperul şi restul unt. Se dă la cuptor timp de 20 de minute.

3.885 vizualizări
948 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de sparanghel, portocale şi andive (Salate > Salate de legume)
5. Andive cu şuncă afumată la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
7. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Andive surpriză cu bacon şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Tartă cu peşte şi andive (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă de cartofi cu andive (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Cupe de parizer umplute cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Cornete de parizer umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Crochete de parizer (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Aperitiv cu şuncă sau parizer (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Bărcuţe din andive (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ochiuri cu parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Ochiuri în parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Ochiuri în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de andive cu piept de pasăre (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Salată de andive cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
24. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Supă cremă de andive cu alune (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Andive cu somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Coşuleţe de parizer cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Salată de andive (Salate > Salate de legume)
30. Andive cu sos galben (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.