Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate cu carne » Prăjituri » Bomboane colorate pentru ornat |
Bomboane colorate pentru ornat |
Ingrediente: 2 foi sau 6 granule de gelatina, 60 ml apa, cca 1/4 kg zahar pudra, coloranti vagetali (rosu, verde, oranj sau cacao).
2.688 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 2. Romburi pentru supă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 3. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe) 4. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume) 5. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume) 6. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 7. Sos alb pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 8. Tarte colorate (Dulciuri > Prăjituri) 9. Pastă de peşte (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 10. Pastă de ficat (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Pastă de pasăre (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Sos pentru spaghete (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 13. Sos pentru spaghete al pesto (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 14. Dressing pentru salate (Sosuri > Sosuri reci) 15. Sos de ciocolată pentru panettone (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri) 16. Pastă de gălbenuş (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 17. Bomboane cu pate de ficat şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne) 18. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză) 19. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe) 20. Ghiveci pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 21. Salată pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 22. Bomboane de cafea cu nuci (Dulciuri > Prăjituri) 23. Bomboane Rafaello (Dulciuri > Prăjituri) 24. Sos de roşii (rece) pentru macaroane (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 25. Marinată (baiţ) pentru fezandare rapidă (Sosuri > Sosuri reci) 26. Marinată (bast) pentru fezandare de durată (Sosuri > Sosuri reci) 27. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 28. Salată pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 29. Salată cu gogoşari pentru friptură (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 30. Vişine pentru placintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate) |