Pilaf de pui (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Pilaf de pui (I)

Pilaf de pui (I)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pui, orez, o ceapa, unt proaspat, sare.

Mod de preparare: Puiul taiat bucati e pus sa fiarba in apa cu o ceapa si putina sare. Apa trebuie sa acopere puiul, si se tine sa fiarba la foc mic. Se spumeste. Puiul nu trebuie sa fie prea fiert. Se alege orezul, se spala si apoi se usuca intr-o carpa. Deoparte se infierbanta o lingura d eunt, in care se trage orezul. Se pune intr-o cratita, se aseaza bucatile de pui fara ceapa si se toarna la o ceasca de orez, 2 pana la 2 1/2 cesti de zeama in care a fiert puiul, bine limpezita. Se acopera, si se da la cuptor, la foc mic. Se tine 20-25 de minute, si nu se mai atinge cu lingura. Inainte de a servi, se pune peste pilaf putin unt proaspat, taiat in bucatele foarte mici, ca sa se topeasca repede.

4.057 vizualizări
705 tipăriri
14 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
6. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
7. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
8. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.