Ochiuri cu sos alb de ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ochiuri cu sos alb de ciuperci

Ochiuri cu sos alb de ciuperci

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6-12 oua, 6 felii piine, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 7-8 ciuperci, 50 g sunca, 100 g cascaval, 2 pahare lapte, sare.

Mod de preparare: Se prepara ochiuri romanesti. Intr-un vas special care merge la cuptor se asaza ochiurile pe felii de piine muiate in lapte. De jur imprejur se toarna sos alb, amestecat cu ciupercile taiate felii si inabusite in unt, cu sunca si jumatate din cascaval taiat bucatele. Pe deasupra se presara cascaval ras. Se mai da la cuptor sa se rumeneasca. Se pot prepara numai cu sos alb si cascaval.

2.816 vizualizări
835 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
9. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
20. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
21. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
22. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
23. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
25. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.