Ouă umplute cu ficăţei de pasăre - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute cu ficăţei de pasăre

Ouă umplute cu ficăţei de pasăre

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 oua, 200 g ficatei, ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Se fierb 5 oua. In alta cratita se fierb ficateii. Se curata ouale si se taie in doua, scotind galbenusul. Albusul trebuie sa fie cit mai bine pastrat. Se prajeste bine ceapa in tigaie, se adauga ficateii si galbenusurile. Se aduce la o pasta omogena. Se adauga piper si sare dupa gust. Se ia de pe foc, se raceste. Se umplu albusurile cu pasta obtinuta. Se poate adauga cate putina maioneza de asupra. Se ornamenteaza cu patrunjel.

2.494 vizualizări
874 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
19. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
22. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.