Macaroane cu zarzavaturi - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Paste, pizza şi găluşte » Macaroane cu zarzavaturi

Macaroane cu zarzavaturi

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g de ciuperci champignon, 100 g de mazare dulce, 2 rosii, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 50 g de sunca fiarta, 300 g de macaroane, sare, 2 linguri de ulei, 1 lingura de supa de pui, 100 g de mascarpone, piper proaspat macinat sau nucsoara macinata, 1 lingura de busuioc tocat marunt (busuiocul poate fi proaspat sau deopotriva congelat).

Mod de preparare: Ciupercile se curata de pielita superficiala si se taie in feliute. Mazarea se spala si se curata. Rosiile se inmoaie in apa fierbinte, li se jupoaie pielita, iar carnita acestora se taie in felii. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Sunca se taie si ea in fasii.
Macaroanele se pun la fiert intr-o cantitate mare de apa sarata. Intre timp, se incinge uleiul intr-un vas mai mare, dupa care se calesc ceapa, usturoiul si sunca. Adaugam ciupercile si mazarea pe care le prajim impreuna pentru scurt timp.
Adaugam rosiile si supa si asteptam pana ce toate acestea dau in clocot. Turnam mascarpone si asteptam pana ce acesta se topeste pe foc mic, cu capacul pus. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara, dupa gust.
Macaroanele se strecoara, se scurg de apa si se adauga zarzavaturile.
Se presara busuiocul si se serveste de indata.

2.170 vizualizări
715 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Jumări cu creier (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
16. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
17. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
19. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
20. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
21. Sos de mere (Sosuri > Sosuri cu legume)
22. Sos picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Găluşte cu griş (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Ciorbă de lobodă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de varză albă cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de urzici (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.