Şniţele cu sos de smântână - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Şniţele cu sos de smântână

Şniţele cu sos de smântână

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 şniţele de porc (cca 150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, o lingură făină, 100 g ciuperci proaspete, 6 linguri unt topit, 400 ml smîntînă, 2 legături de mărar proaspăt.

Mod de preparare: Şniţelele se sărează şi se piperează puţin, pe urmă se dau prin faină. Ciupercile se taie în felii subţiri. Se pune untul la încins şi se prăjesc şniţelele pe ambele părţi la foc potrivit. Apoi se aşează la cald. Ciupercile se prăjesc în sosul în care s-a prăjit carnea, se amestecă încontinuu. Se adaugă smântâna, se amestecă totul şi se lasă puţin pe foc. Se condimentează cu sare, piper şi mărarul tocat mărunt şi se toarnă peste şniţel.
Se servesc calde cu tăiţei laţi şi salată verde.

2.349 vizualizări
679 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
26. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.