Batoane umplute cu ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Batoane umplute cu ciuperci

Batoane umplute cu ciuperci

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 6 batoane, 300 g ciuperci, 2-3 cartofi marisori, 5 catei de usturoi, o legaturica de marar, 60 g margarina, condimente la alegere (cimbru, busuioc, rozmarin), sare.

Mod de preparare: Se spala ciupercile, se fierb bine in apa cu sare, se strecoara si se toaca marunt. Se fierb cartofii si se paseaza ca pentru piure. Se curata si se zdrobeste usturoiul. Se taie batoanele in bucati de cate 5-6 cm lungime, se scoate miezul, se inmoaie usor in apa si se stoarce bine. Se pun toate ingredientele intr-un vas adanc si se freaca zdravan ori se trece compozitia prin mixer. Se umplu batonasele - avand grija ca umplutura sa nu depaseasca marginile lor - si se aseaza intr-o tava. Inainte cu 15 minute de-a le servi, se dau la cuptor.

4.312 vizualizări
935 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
5. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Quiche cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.