Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Sosuri » Ciorbe » Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită |
Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită |
Ingrediente: Măruntaie de pasăre sau piept de vită, morcov, pătrunjel, ţelină, o ceapă mijlocie, 20 g orez, un gălbenuş, 100 ml smîntînă sau iaurt, 2 linguri de untdelemn, borş, zeamă sau sare de lămîie sau oţet, tarhon, sare.
2.988 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre) 3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 4. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 7. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 8. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 9. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 11. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 13. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 16. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 17. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 19. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 20. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 21. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 22. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 24. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 25. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 26. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 27. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 28. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume) 29. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne) |