Îngheţată de cacao sau ciocolată - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Îngheţate » Îngheţată de cacao sau ciocolată

Îngheţată de cacao sau ciocolată

Ingrediente: 4 albusuri, 150 g zahar tos, 50 g cacao, 1/4 l frisca, zahar vanilat, o lingura de rom.

Mod de preparare: Albusurile se bat spuma, adaugind apoi, zaharul si romul. Spuma se bate in continuare, pina cind se intareste din nou,apoi se lasa la rece. Frisca batuta spuma se lasa la rece in frigider. Cacaua si zaharul vanilat se amesteca, adaugind treptat 50 ml apa clocotita, apoi se lasa la rece. Frisca se desarta peste spuma, cacaua de asemenea, si apoi se amesteca toate usor prin rasturnare cutelul. Compozitia se desarta imediat in tavitle de la frigider sau in cupe de sticla care se vor introduce in congelator.

4.087 vizualizări
992 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
2. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Prăjitură cu căpşuni sau fragi (Dulciuri > Prăjituri)
17. Ciocolata albă (Dulciuri > Creme)
18. Îngheţată de frăguţe şi cappuccino (Dulciuri > Îngheţate)
19. Tort cu blat de cacao şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
20. Tort de mere fără blat, cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
21. Spumă de ciocolată în straturi (Dulciuri > Spume)
22. Tort cu zmeură sau mure (Dulciuri > Torturi)
23. Fileuri de peşte alb cu usturoi şi migdale sau nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Fileuri de cod sau şalău cu alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Brioşe cu glazură de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
26. Cremă de ciocolată cu fructe (Dulciuri > Creme)
27. Mâncărică de varză acră şi pere sau mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Sufleu de vişine sau cireşe (Dulciuri > Creme)
29. File de şalău sau cod cu fenicul (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Aşchii de migdală în ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.