Compot de cireşe sau vişine - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din organe » Compoturi » Compot de cireşe sau vişine

Compot de cireşe sau vişine

Ingrediente: 3 kg vişine sau cireşe sau combinate între ele, 1 kg zahăr, 3 l apă, un plic cu zahăr vanilat.

Mod de preparare: Fructele, curăţate de codiţe, se spală şi se aşează în borcane, nepresate. Siropul rece sau călduţ (făcut din apă, zahăr şi vanilie; zahărul şi vanilia amestecate, pînă cînd se topesc fără să se mai fiarbă siropul sau amestecate pe foc, ca să se topească mai repede şi, apoi, siropul răcit) se toarnă peste fructe pînă la nivelul acestora. Borcanele se leagă şi, apoi, se sterilizează.

7.912 vizualizări
1.126 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Compot de mere (Conserve de fructe > Compoturi)
16. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Prăjitură cu căpşuni sau fragi (Dulciuri > Prăjituri)
18. Compot de prune cu aromă de vanilie (Conserve de fructe > Compoturi)
19. Tartă cu cireşe (Dulciuri > Prăjituri)
20. Prăjitură cu brânză de vacă şi vişine (Dulciuri > Prăjituri)
21. Tort cu zmeură sau mure (Dulciuri > Torturi)
22. Fileuri de peşte alb cu usturoi şi migdale sau nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Fileuri de cod sau şalău cu alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Prăjitură cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
25. Dulceaţă de vişine (Conserve de fructe > Dulceaţă)
26. Prăjitură cu vişine şi cireşe (Dulciuri > Prăjituri)
27. Mâncărică de varză acră şi pere sau mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Sufleu de vişine sau cireşe (Dulciuri > Creme)
29. File de şalău sau cod cu fenicul (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Îngheţată de căpşuni, zmeură, vişine (Dulciuri > Îngheţate)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.