Cotlet umplut cu cârnaţi - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Cotlet umplut cu cârnaţi

Cotlet umplut cu cârnaţi

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cotlet, 1 carnat, 1 lingura de ulei, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 legatura de morcovi noi (sau 1 morcov mai mare), sare.

Mod de preparare: Carnea se dezoseaza, se strapunge mijlocul cu un cutit lung si ascutit. Se desface putin taietura si se introduce carnatul. Carnea se sareaza, se prajeste in ulei incins, se adauga ceapa si usturoiul, morcovii taiati rondele si se inabusa cu putina apa. Se prajeste apoi la flacara mare sau la cuptor si se serveste taiata felii, cu sosul trecut prin sita deasupra.

4.038 vizualizări
928 tipăriri
12 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Varză cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
15. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
16. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
17. Cârnaţi bănăţeni (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
18. Cotlete de miel cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
19. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Mere umplute cu nuci (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Portocale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Pepene galben umplut (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Clătite umplute cu cârnaţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ragout de cartofi cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Ardei umpluţi cu hribi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.