Sos de vin (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din ouă » Sosuri reci » Sos de vin (I)

Sos de vin (I)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 oua, 100 g zahar, o lingura rasa de fecula, 1/2 l vin alb.

Mod de preparare: Se freaca 4 galbenusuri cu 100 g zahar si o lingura rasa de fecula. Se toarna cu incetul 1/2 l de vin alb cald, se pune cu totul la foc potrivit, amestecand, fara sa fiarba. Cand incepe sa se ingroase, se da deoparte si se mai amesteca putin pana ce mai pierde din fierbinteala.

3.792 vizualizări
884 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
5. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
10. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
11. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
12. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
14. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
16. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
17. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.