Peşte à la bonne femme - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Peşte à la bonne femme

Peşte à la bonne femme

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 1 peşte, 100 g ciuperci, 1 ou, 3 gălbenuşuri, 100 g miez de pîine, 3 linguriţe lapte, sare, piper, 3 roşii, 1 ceapa, pătrunjel verde, 5 linguri de ulei.

Mod de preparare: Se toacă ciupercile, pătrunjelul şi ceapa. Se rumeneşte totul repede în 2 linguri de ulei. Se adaugă miezul de pîine muiat în lapte şi scurs, oul bătut întreg, sare şi piper. Se umple cu acest amestec interiorul unui peşte curăţat de solzi şi intestine. Se unge cu restul de untdelemn. Se dă la cuptor, acoperind peştele cu felii de roşii şi, dacă doriţi, aromaţi cu cimbru, maghiran, dafin.
Se serveşte ca prim fel cu cartofi natur.

4.736 vizualizări
2.304 tipăriri
12 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
13. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
14. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
16. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
18. Sos picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Ciorbă de varză albă cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de cartofi cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de fasole verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de varză albă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de sfeclă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de dovlecei cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.