Ciorbă de sfeclă (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Ciorbe » Ciorbă de sfeclă (I)

Ciorbă de sfeclă (I)

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 sfeclă, morcov, pătrunjel, ceapă (toate 200 g), un cartof de mărime mijlocie, 2-3 linguri untdelemn, leuştean, pătrunjel, sare.

Mod de preparare: Zarzavatul şi ceapa, rase prin răzătoarea cu găuri mari, se călesc în untdelemn 2 minute, adăugîndu-se apoi circa 1 1/2 l apă fierbinte; se fierbe 30 minute. Sfecla curăţată şi rasă prin răzătoarea cu găuri mari şi cartoful tăiat în cubuleţe se adaugă şi se fierb în continuare pînă ce se înmoaie toate. Se acreşte apoi cu borş, zeamă sau sare de lămîie sau oţet, completînd lichidul ca să nu fie ciorba prea deasă. Se potriveşte gustul cu sare, lăsînd să mai fiarbă cîteva clocote şi se adaugă frunzele pentru aromă. Nu se drege. Se poate servi şi rece.

3.582 vizualizări
782 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
2. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
4. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
6. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.